vi

Import Export
Do you want to expand your market for products and hair accessories using the import- export ?

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskslsvthtrukvi

Enter in Import Export


Import Export : Không giới hạn của bạn cửa hàng bán sản phẩm chăm sóc tóc và các phụ kiện ở địa phương. Mở rộng mạng lưới bán hàng của bạn, lợi dụng hệ thống xuất nhập khẩu. Này mới kinh doanh biên giới è giá cả phải chăng cho tất cả các chuyên gia của tóc. So với các hoạt động khác của à, mở một è xuất nhập khẩu không chính xác dễ dàng: không chỉ ở việc xử lý thực tế của các hoạt động à, mà còn từ một khuôn khổ tài chính và hành chính. È có một yếu tố cho các công ty quốc tế hoạt động làm cho ò rất thú vị: một vài mục và Mỹ phẩm cho tóc là để bán lại ở nước ngoài tại mức giá cao hơn và có chi phí sản xuất tương đối thấp, cho phép các công ty đáng kể đạt được chuyển nhập à. Sau đó, khi bạn nhập hàng hoá được sản xuất chỉ có ở các khu vực nhất định, chẳng hạn như pháp hay Mỹ phẩm, nước hoa nhập từ một trong những thị trường khác à a à cơ hội cho cả hai nhà sản xuất creer người mua mà. Tăng xuất khẩu các sản phẩm Mỹ phẩm của bạn không? Ở đây bạn có thể tìm thấy tất cả các yêu cầu đối với Mỹ phẩm, cosmeceuticals, các loại kem chăm sóc cơ thể và chăm sóc tóc, mặt, làn da, sản phẩm làm đẹp, các sản phẩm cho nghề Trung tâm/làm đẹp, sản xuất bởi các sản phẩm tóc, tóc và make-pick-up/make-up chăm sóc sản phẩm, thuốc nhuộm tóc, sản phẩm và vệ sinh cá nhân, xà phòng, dầu gội đầu, và nhiều hơn nữa. Cơ hội à pi ù quan trọng đối với xuất nhập khẩu được lựa chọn và cập nhật hàng ngày cho bạn.

Encyclopaedic hair website

Import Export capelli Import Export acconciature Import Export estetica Import Export moda-capelli Import Export salute Import Export parrucchieri

Import Export - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

Import Export, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, Import Export, hairdressing equipment, professional hair dryers, hair straighteners, scissors for hairdressers, curling iron, Hair Brushes, combs, accessories beauty salons, professional items for hair, new hairdressing accessories.
Import Export, cosmetic tools, plate ion hair, testamodelle woman, head hair, hair curling iron, African braids, scissors to cut hair, natural hair extensions with clips, clipper, management software for hairdressers.
Import Export, hair color charts, dvd hair cuts, scissors Matsusaki, chair for beauty salons, disposable items, equipment for hair extension, professional scissors for hairdressers, hair braids, sterilizer, aluminum foil for meches.
Import Export, hair dryer, toupees, natural hair wigs, tanning lamps, manufacture disposable items, non-woven non-woven fabric, disposable kimono, disposable capes, clothing hairdressers, phon -ion.
Import Export, hairdressers, aesthetic, Hair plates handbag, beauty, official website, news, hair, Made in Italy, drying hood for hairdressers

Gossip & News

14 Dec 18
 

Drawing inspiration from a variety of different decades and with a focus on the Seventies, RECOIL brings retro looks into the modern day and gives wearable updates on classic looks. Dark and light has been used to show contrast and create shadow and depth. This collection pushes boundaries and showcases a range of textures.

Collection: Recoil
Ph: Ross Charles
Stylist: Ross Charles

hair-collections

14 Dec 18
 

Ph: Barry Jeffrey
Make-up: Elizabeth Rita
Stylist: Magdalena Jacobs

hair-collections

13 Dec 18

Beauty bazar 2019

Sta per iniziare la distribuzione di

BEAUTY BAZAR 2019
LA VETRINA DEI MIGLIORI PRODOTTI PER L’HAIRSTYLING

Il catalogo di prodotti e accessori professionali
per Parrucchieri ed estetica.

Scopri tutte le rubriche divise nelle categorie:

 • FIERE: il calendario completo degli eventi internazionali dedicati alla bellezza
 • PHOTO-SHOOTING: oltre 300 immagini di moda-capelli
 • DOVE COMPRARE? : rubrica dedicata ai migliori grossisti di prodotti e accessori per capelli
 • Estetica: viso e corpo
 • Colorazione: Tinture ad ossidazione
 • Tono su tono: Shampoo Color- Colori Diretti - Riflessi duraturi
 • Decoloranti e Schiarenti
 • Ossidanti e Sviluppatori del Colore
 • Permanenti e Stiranti
 • Trattamenti e Cure
 • Gel e Finish
 • Prodotti e Formati Speciali
 • Accessori e Attrezzature
 • Arredamento e Design
 • Indirizzi utili

prenota

 

13 Dec 18
 

Collection: Ride

hair-collections

13 Dec 18
 

The Kroma collection identifies the purity and power of colour and it is freedom from white and grey, drawing parallel between the individual and individuality.

Collection: Kroma
Ph: John Rawson
Make-up: Maddie Austin
Stylist: Claire Frith

hair-collectionsEnter in Import Export